BETALEN | VERZENDEN

Memorial jewelry and feel good gifts.

Hoe kan ik veilig betalen?
Bij Roberto Santanera Feel good gifts & jewelry kunt u online 100% veilig betalen op de volgende manieren:

 iDeal
Als je toegang hebt tot internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Triodos Bank, de Friesland Bank of Knab etc. dan kun je via iDeal betalen. iDeal betalingen worden verzorgd door Mollie B.V., onze betaalpartner. Deze naam zul je vermeld zien op je bankafschrift. Het voordeel van de iDeal betaling is dat de betaling gelijk voldaan is, waardoor een bestelling dus ook meteen in behandeling wordt genomen.

 Bancontact
Wanneer je in België woont kun je gebruikmaken van Bancontact.

   Paypal
Je kunt met Paypal direct en gemakkelijk betalen door middel van uw emailadres. Ook bij PayPal geldt dat een bestelling meteen in behandeling wordt genomen, verwerkt en verzonden.

Vooraf overmaken
Na afronding van je bestelling ontvang je een e-mail met de bankgegevens voor je betaling. Helaas is het wel zo dat hierdoor een bestelling niet meteen in behandeling wordt genomen en het dus meestal 1 werkdag langer duurt voordat de bestelling wordt verzonden. 

Contant
Wanneer je komt afhalen in Godlinze kun je natuurlijk contant afrekenen.

Verzending
Je bestelling wordt verzonden zodra je betaling is ontvangen. 
In geval van MemoSenso gedenkarmbanden ontvang je een formulier met de procedure voor het aanleveren van inhoud van de cilinder. Na het completeren van je armband wordt deze onmiddellijk verzonden.

GEGEVENS
Allersmaweg 2
9908 PD Godlinze
Tel. +31 (0) 596 58 1100
Email : roberto@santanera.nl
BTW-nummer: NL001424157B46
KvK-nummer: 02091706
Bank: IBAN NL11RABO0313067066
Winkelwagen
error: Content is protected !!