BILAN SENSO | INFORMATIE

Een prachtig armband met een bijzondere werking. Een stoer uiterlijk, geschikt voor hem en voor haar.

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden graag uw vragen, neem contact met ons op mail ons via roberto@santanera.nl

Voor persoonlijk advies kunt u ons altijd bellen voor informatie: 0596 – 58 11 00

Werking cilinder

Lengte 22mm
Diameter 9,82 mm
Neodymium 12.000 Gauss
1,2 Tesla

A Bracelet from Nature

De Bilan Senso is een geschenk van moeder natuur. De prachtige leren armbanden gecombineerd met de Balance Sensor, een cilindervormige magneet voor ons welzijn.

De cilindervormige magneet zorgt ervoor dat de spanning in uw lichaam (+ lading en – lading) in balans wordt gebracht. Dagelijks hebben we te maken met spanning, veroorzaakt door stress en de vele magnetische velden om ons heen (denkt u hierbij maar eens aan alle electronica om u heen). Zodra de spanning in uw lichaam uit balans is kan dit de oorzaak zijn van fysieke klachten en een verminderde weerstand. De Bilan Senso is niet alleen een prachtig armband, het geeft u meer weerstand, meer energie en verbeterd uw welzijn.

De werking van de magneet kunt u eenvoudig zien, op de Balance Sensor (de cilindervormige magneet in de Bilan Senso) ziet u een rode punt. U zult zien dat de rode punt voortdurend een andere positie inneemt om de spanningen in uw lichaam te reguleren.

De Bilan Senso is uniek, het combineert uiterlijke schoonheid met innerlijk welzijn. De Bilan Senso is daarom uitermate geschikt als geschenk voor uw geliefden.

De armbanden zijn van Italiaans kwaliteits leer en verkrijgbaar in smalle band (2,3 cm lengte 23cm) en brede band (3,5 cm lengte 25,5cm). De maat van de cilinder is rond 10mm, lengte 22mm. Er zijn twaalf verschillende soorten leer te verkrijgen, bekijk onze collectie.

Winkelwagen
error: Content is protected !!