BILAN SENSO | VRAGEN

Een prachtig armband met een bijzondere werking. Een stoer uiterlijk, geschikt voor hem en voor haar.

Klik op u vraag voor het antwoord.

Ja hoor, u mag de Bilan Senso ook ‘s nachts dragen. De magnetische cilinder bevindt zich in een doorzichtige huls en kan daardoor vrij draaien en wordt niet belemmerd. U kunt het daarom ook ‘s nachts dragen.

Wij adviseren u met de Bilan Senso niet te baden / douchen / zwemmen of naar de sauna te gaan om de kwaliteit en de uitstraling van het leer te behouden en de cilinder waar de neodimium magneet in zit is niet 100% water dicht waardoor dit doormiddel van vocht/water is aangetast kunt u hier geen aanspraak meer op doen.

Ja, zolang deze niet aangetrokken wordt door een ander magnetisch sieraard of voorwerp. Denk hierbij ook aan ijzeren voorwerpen. U belemmert dan het draaisysteem, de magneet reageert dan op het ijzeren/magnetisch onderdeel en niet meer op uw lichaam.

Raadpleeg bij klachten altijd eerst uw huisarts. Een edelsteen/mineraal/magneet kan nooit de verantwoording over uw lichaam overnemen. Het is een aanvulling voor dat wat u wilt bereiken.

Wij raden Pacemakergebruikers af de Bilan Senso te dragen, de batterij zal door de kracht van de magneet versneld leeglopen.

GEGEVENS
Allersmaweg 2
9908 PD Godlinze
Tel. +31 (0) 596 58 1100
Email : roberto@santanera.nl
BTW-nummer: NL001424157B46
KvK-nummer: 02091706
Bank: IBAN NL11RABO0313067066
Winkelwagen
error: Content is protected !!