BILAN SENSO | ARMBANDEN

Een prachtig armband met een bijzondere werking. Een stoer uiterlijk, geschikt voor hem en voor haar.

A bracelet from nature

Bilan Senso armbanden zijn voorzien van een Balance Sensor ® neodymium magneet in de vorm van een cilinder. Het rode puntje op de cilinder toont dat de Bilan Senso de juiste positie inneemt op je lichaam.  Een neodymium magneet is een zeldzaam aarde-element en een zeer krachtige vorm van magneet. Een neodymium magneet wordt gebruikt binnen het gebied van alternatieve gezondheid als een remedie voor aandoeningen zoals  hoofdpijn, lusteloosheid, chronische vermoeidheid, menstruatieklachten. De neodymiummagneet wordt tevens gebruikt om de normale gezondheid te verbeteren door het stimuleren van de bloedcirculatie: het bloed neemt de energie op die de magneet uitstraalt. Deze energie komt in de bloedbaan en geeft de rode bloedlichaampjes een “energy boost”. Deze toepassing is gepatenteerd als BalanceSensor. (Door de sterke magneet is deze armband niet geschikt voor pacemaker-dragers.
Deze prachtige lederen armbanden voor hem en haar worden exclusief vervaardigd in Italië en zijn verkrijgbaar in 12 kleuren soepel kwaliteitsleer. Verkrijgbaar in smalle band (23 mm) en brede band ( 35 mm).

A bracelet from nature


De Bilan Senso

Een prachtig armband met een bijzondere werking. Een stoer uiterlijk, geschikt voor hem en voor haar.

Bilan Senso is ontwikkeld door designer Roberto Santanera, gemaakt van topkwaliteit leer van het beste Italiaanse lederhuis uit Torino (Italië).

Bilan Senso is voorzien van de “Balance Sensor”, een neodymium element (magneet) in de vorm van een cilinder. Deze cilinder zorgt ervoor dat de spanningen in uw lichaam in evenwicht worden gebracht. Klik hier voor meer informatie…

Winkelwagen
error: Content is protected !!