Gebruik bij het bestellen deze kortingscode: 25jaar

LET OP: Voor de eerste 100 bestellers!

Bestel 1 flacon en krijg een blauwe schatkist cadeau. (t.w.v. €9,00)
Bij aankoop van 2 flacons (Hem & Haar) een palac-Iederen schatkist cadeau. (t.w.v. €24,95)

(Vult u de korting niet in krijgt u een mini flacon mee gestuurd)

Your personal zodiac perfume.

Er is geen persoonlijker parfum en is zeer exclusief
Volgens het vakblad voor de drogisterij en parfumerie zelfs genoemd als:

HET PARFUM VAN DE 21STE EEUW

Let op: (gelimiteerde oplage!)

Handgemaakt keramieken flacons, roomwit met goud voor haar en zwart met zilver voor hem, zijn een toonbeeld van creativiteit. Voor elk sterrenbeeld een andere geur, gebaseerd op kruiden, vruchten en bloemen actief in elk zijn eigen geboorte periode. Het is een geschenk voor iedereen.

Het totale concept is ontwikkeld door Roberto Santanera, de Nederlandse ontwerper van onvervalste Italiaanse afkomst. SYMBOL is een absolute topcreatie, in een puur klassiek Italiaans op-en-topdesign, dat de uniciteit onderschrijft van het ultieme persoonlijke geschenk. Santanera zegt het zo: Een Chanel of Davidoff kun je gewoon weggeven, aan iedereen, daar zit niets persoonlijks aan. Aan Symbol herkent de ontvanger het persoonlijke van de gever`.

Het bijzondere van deze flacons is dat ze een schroef verstuiver hebben en dus de flacon gewoon bijgevuld kan worden, op deze manier blijft het je eigen flacon (wat ook duurzaam is).

Symbol flacon heeft 2 zijden de ene zijde staat uw sterrenbeeld en op de andere kant kan u het nog persoonlijker maken met uw eigen initiaal of voor Valentijn of je geliefde er 2 hartjes in plaatsen en dit wordt meegeleverd in de verpakking (zie commercial).

Klik op Dames of Heren voor uw keuze.

Ontwerp en realisatie door: ALL-YOU-WANT

Winkelwagen
error: Content is protected !!