MEMO SENSO | GEDENKARMBAND

Een moderne en smaakvolle manier om je geliefde dichtbij te houden.  

A bracelet with a loving memory
In de cilinder wordt een kleine hoeveelheid as of haar van je geliefde hermetisch verzegeld.

In de cilinder wordt een kleine hoeveelheid as of haar van je geliefde hermetisch verzegeld. Na bestelling ontvang je instructies over onze respectvolle werkwijze. De cilinders zijn er in drie uitvoeringen: Rodiato (925 zilver), Dorato (zilver 20 micron goud) en Rosato (zilver 20 micron roségoud). Je maakt deze keuze in het bestelmenu. De armbanden zijn van soepel Italiaans leer en verkrijgbaar in smalle band (23 mm) en brede band ( 35 mm).

A bracelet with a loving memory


Memo Senso (gedenksieraad)

Voor degene die een dierbare zijn verloren kan je het verdriet niet wegnemen maar wel proberen het leed met een persoonlijke herinnering te verzachten. We hebben een gedenksieraad ontworpen, waar op een zeer zorgvuldige en respectvolle manier het as of haar van uw dierbare is verwerkt in een cilinder.

Uiteraard kunt u in de Memo Senso ook een herinnering plaatsen. Denkt u bijvoorbeeld aan uw eerste liefde; een foto, zandkorrels van het strand waar u elkaar ontmoet heeft, etc. Of wat dacht u van de melktandjes of babykrulletjes van uw kind. De mogelijkheden zijn oneindig, zolang het maar in de cilinder past.

Speciaal ontworpen door Roberto Santanera, gemaakt van Italiaans leer uit Torino (Italie). Hij staat bekend om zijn producten met een toegevoegde waarde, producten met een persoonlijk sentiment, met veel liefde en zorg vervaardigd.

Voor altijd verbonden, de herinnering dicht bij u…

Winkelwagen
error: Content is protected !!