PARTE MIA | HANDLEINDING

Tweezijdige wisselhanger met meer dan 400 verschillende emblemen.

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden graag uw vragen, neem contact met ons op mail ons via roberto@santanera.nl

Voor persoonlijk advies kunt u ons altijd bellen voor informatie: 0596 – 58 11 00

Handleiding voor de Parte Mia

Bij levering ontvangt u een luxe sieradenkistje, in dit kistje vindt u uw Parte Mia met Parte en een speldje. Voordat u de hanger gaat dragen, lees eerst onderstaande beschrijving.

Laat alles in het doosje liggen of op tafel liggen terwijl u het in elkaar zet want Parte Mia is breekbaar als het op een harde ondergrond valt.
Volg bijgaande aanwijzingen ook op voor de juiste werking.

Het zilveren of goldplated draaimechanisme aan het hart heeft aan 1 zijde een – (min) teken. Leg het hartje met dit teken naar boven in het doosje. Plaats de neodimium magneet (gouden platte schijfje), ook met het puntje naar boven, in het hart. Plaats vervolgens een edelsteen of symbool op de magneet in het hart. Draai alles voorzichtig om en plaats op de andere kant van de magneet ook een edelsteen of symbool, het zal vanzelf vast klikken.

Als u van Parte wilt wisselen of deze op de juiste positie wilt draaien, gebruik hiervoor dan de speld. In de rand rondom elke Parte bevindt zich een uitsparing, plaats de punt van de speld in deze uitsparing en wip de Parte er voorzichtig uit, vervang deze vervolgens door een andere Parte uit uw sieradenkistje.

Winkelwagen
error: Content is protected !!