PARTE MIA | HANGERS

Tweezijdige wisselhanger met meer dan 400 verschillende emblemen.

A complete Parte Mia  consists of a pendant and two interchangeable Parte.
Begin met het kiezen van een hanger en kies vervolgens twee of meer “Parte” om je wisselhanger helemaal naar jouw persoonlijke smaak te maken. 

PARTE MIA is een dubbelzijdige wisselhanger die je helemaal kunt personaliseren: er zijn vele honderden verwisselbare elementen “Parte” van cabochon geslepen edelsteen, muranoglas, Cristallo-kristal. Er zijn ook Parte met een religieus karakter, sterrenbeelden en initialen.  De mogelijkheden zijn eindeloos. De onderdelen worden met elkaar verbonden door een sterke neodymium magneet. 
De PARTE MIA hangers zijn gemaakt van edelsteen of mineraal en voorzien van een  zilveren of goldplated (goud op zilver 925) draaibaar hangeroog.  Dit draaiende mechanisme is gepatenteerd door Roberto Santanera. Het zorgt ervoor dat beide zijden van de hanger afwisselend zichtbaar zijn.  

Cabochon cut gemstone, murano glass, Cristallo crystal.

Parte Mia (deel van mij)

Parte Mia is een veelzijdig sieraad die u voor elke gelegenheid kunt aanpassen. De Parte (emblemen) van edelstenen, symbolen en murinaglas kunt u zelf heel makkelijk verwisselen.

U kunt er eindeloos mee blijven combineren, zo is er voor iedereen een geschikte Parte Mia. Van sjiek tot casual, van sportief tot stoer. Met één hanger en het wisselen van Parte bepaalt u deze uitstraling.

De Parte Mia is exclusief verkrijgbaar bij de juwelier. Bekijk onze verkooppunten op deze website.

Winkelwagen
error: Content is protected !!